Vrizz, aangenaam!

Graag laat ik u kennismaken met Vrizz.

Vrizz ondersteunt ondernemers en organisaties bij nagenoeg elke denkbare taak binnen uw bedrijf of organisatie.

Zaken die u teveel tijd kosten kan Vrizz voor u overnemen, repeterende werkzaamheden of taken waarvoor eigenlijk geen nieuwe medewerker kan of wil aannemen. Wat te denken van incidentele ondersteuning bij piekdrukte  of bij vervanging bij ziekte van uw eigen medewerker. Dit zijn slechts enkele voorbeelden maar Vrizz kan in talloze situaties een flexibele en schaalbare oplossing bieden.

Wij werken met een netwerk van specialisten, mensen met elk hun eigen kennis en kunde die onder regie van Vrizz worden aangestuurd. Wij bewaken afspraken, kwaliteit en deadlines en sturen bij indien nodig. Maar alles conform de afspraken die u met Vrizz gemaakt heeft. Vanwege onze flexibele schil, de afspraken en persoonlijke relatie met ons netwerk maakt dat wij snel kunnen schakelen en vrijwel altijd een oplossing kunnen bieden.

Samenwerken met Vrizz biedt u de mogelijkheid om te beschikken over een flexibele workforce. Die tijdrovende eenmalige klus, wekelijkse terugkerende taak (taken) nemen wij u moeiteloos uit handen. Dit biedt u de mogelijkheid bezig te zijn met andere zaken.

Onder het genot van een kop koffie kom ik graag met u onze mogelijkheden bespreken.

Julia Orta, eigenaar Vrizz