Onze belofte
Samenwerken met Vrizz moet processen efficiënter maken, klanten ondersteunen in hun taken en waarde toevoegen. Bovendien willen wij de strategische ambities van onze klant ondersteunen. Dit klinkt logisch, maar er zijn slechts heel weinig organisaties die dit weten te realiseren.

Vrizz weet wat er nodig is om dit te bereiken. We nemen slechts een enkele taak of complete operationele werkzaamheden over. In alle gevallen hebben wij maar één doel voor ogen: wij helpen u het maximale te halen uit uzelf, uw bedrijf of organisatie.

Hier staan wij voor
Er zijn heel veel goede redenen om met Vrizz in zee te gaan. We kunnen er zo een aantal noemen. Maar drie redenen staan voor ons met stip bovenaan. We zijn verantwoordelijk. Transparant. En betrouwbaar. Op deze drie punten mag u ons altijd afrekenen. Het zijn namelijk zaken die in ieder project en bij iedere klant terugkomen. Deze drie punten, dat zijn wij. Hier staan wij voor.

Verantwoordelijk
We nemen verantwoordelijkheid voor uw uitdagingen. Dat betekent dat we nét even dat stapje verder gaan. Noem het passie. Noem het betrokkenheid. Noem het service. Wij vinden dat heel gewoon. Want uw uitdaging is daarmee ónze uitdaging. We rusten niet voor alles draait als een zonnetje. Een paar avonden doorhalen? Geen probleem. Zo flexibel zijn we graag. We zouden niet anders willen.

Mensgericht
Vrizz stelt de mens centraal. Dat principe staat bij ons hoog in het vaandel. Mensen staan bij ons altijd in het middelpunt. Of het nou klanten of collega’s zijn. Dat zie je op allerlei manieren terug. Bijvoorbeeld in onze persoonlijke benadering. Maar ook in de manier waarop wij ons voortdurend ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Het resultaat van die mensgerichte aanpak? Tevreden klanten. En blije collega’s.

Transparant
Wij doen er alles aan om u voortdurend te laten weten wat we gedaan hebben en hoeveel tijd ons dat gekost heeft. Dankzij open calculaties en heldere rapportages kom u nooit voor verrassingen te staan. Die hoge mate van transparantie schept vertrouwen. En vertrouwen is voor ons een absolute voorwaarde voor een prettige samenwerking.