Kosten & werkwijze
U kunt het onderhoud van uw website aan Vrizz uitbesteden. Hierbij maakt het niet uit of de website door Vrizz gemaakt is of niet. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk en zonder verplichtingen of contracten, alles gaat op uur basis.  Op die manier weet u precies waar u aan toe bent.

Aanpassingen worden vaak dezelfde of de volgende werkdag uitgevoerd, één mailtje is voldoende. Iedere maand ontvangt u een gespecificeerde factuur met de uitgevoerde werkzaamheden.
Heeft u geen werkzaamheden laten uitvoeren? Dan krijgt u uiteraard geen factuur en betaalt u niets.

De kosten zijn € 14,00 excl. b.t.w. per blok van een kwartier.
In een kwartier kunnen bijvoorbeeld prima een aantal tekst aanpassingen gedaan worden.

Heeft u een WordPress website of een ander CMS systeem?
Als u bijvoorbeeld een WordPress website heeft (of een ander CMS systeem) dan is het raadzaam om regelmatig een volledige back-up te maken en om (beveiliging)updates te installeren. Op die manier verkleint u de kans dat hackers en spammers toegang krijgen tot uw website.

Offerte aanvragen of een afspraak maken?
Wilt u weten hoeveel tijd eventuele aanpassingen op uw website gaan kosten? Stuurt u een e-mail met de link van uw website en de gewenste aanpassingen, dan ontvangt u van ons een prijsindicatie. Hiervoor kunt u ook de onderstaande button gebruiken.

We kunnen ook vrijblijvend een afspraak maken bij u of ons op kantoor met een kopje koffie of thee om kennis te maken en uw aanpassingen te bespreken.